12 Meer dinge wat ek seker weet.

public.jpeg
Al weet ek dat ek baie geleer het, is daar nog meer om te leer. Ek is vasbeslote om tyd te neem om na te dink oor iets  wat tyd nodig het om na terug te kyk.Dus, voordat ek meer leer, is dit my pouse-knoppie. Die kans is dat ek 'n paar dinge wat ek seker weet, erken:1. As ek iemand anders vra om my lief te hê, moet ek myself eers liefhê.2. Soms beteken liefde om meer van iemand te vra.3. Eenvoudig is nie maklik nie, maar dikwels waar ons almal moet begin.4. Wees getrou aan u drome en wat u moet doen om dit te laat gebeur.5. Mense kom en gaan, maar jy sal altyd bly.6. Wie is beter om jou lief te hê as jy?7. Is u genoeg sonder u telefoon, huis, motor, geld, titel of status?8. Soms beteken liefde om te laat vaar om iemand te dwing om te verander en hulle te aanvaar vir wie hulle is. Skep dan afstand sodat dit jou nie beïnvloed nie en waarin jy glo nie.9. 'n Baie goeie, gelukkige lewe met moraliteit, vriendelikheid en waardes is gratis.10. Mense wat in 'behoort' te leef, leef in die verlede.11. Alles wat waardevol is in die lewe, insluitend welstand, verg werk en moeite.12. Om oor iets te doen en dit te doen is twee verskillende